Liberty Walk představili bodykit pro Porsche 911

Autor: Anina Russová - 28. 6. 2014


Liberty Walk je japonská tuningová firma, která si moc servítky nebere. Jejich úpravy jsou velkolepé a nebojí ase ani takové legendy jako je Ferrari F40. Před nějakou dobou rozšířili svou působnost do New Yorku a u té příležitosti postavili projekt, který bere dech.

Jako základ posloužilo Porsche 911 (typ 997), které dostalo nové šaty v podobě brutálního závodního kitu. I když se motorovým úpravavám v Liberty Walk vyhnuli, nový vzhled ohromí stejně mnohem víc. V prvé řadě se vykašlali na decentnost, kterou Porsche z výroby má a oblékli ho do obřího bodykitu obsahujícího kompletně přepracovaný zadní nárazník, nafouklé blatníky, upravený přední nárazník a nechybí ani obrovské zadní přítlačné křídlo. Boční skleněná okna byla vyměněna za plastová a namontován byl i na zakázku vyrobené kompletní výfukové potrubí z nerezové oceli, jehož koncovky vykukují z prostředka zadního nárazníku.

Těžko říct, kolik z vás se právě zamilovalo, a kolik se vás pohrdavě odvrátilo od monitoru, ale Liberty Walk si za svou prací stojí. Vypovídají o tom i cenovky jednotlivých dílů. Kompletní kit s velkým křídlem stojí 18 000 dolarů (360 tisíc Kč). Totéž, ale s menším nebo spíše decentnějším křídlem vyjde na 16 500 dolarů (330 tisíc korun). Zákazníci si samozřejmě mohou pořídit třeba jen ta masivní křídla. To menší vyjde na 3 000 dolarů (60 tisíc korun) a větší na 4 500 dolarů (90 tisíc korun).

Tak co vy na to? Je to povedené nebo je to na Porsche už moc?

Štítky: , , ,

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru